Om mig og mit hjem

Om mig:

 

Mit navn er Lotte Nørgaard Anckersen.

Jeg er 41 år og mor til 3 dejlige unger. Freja på 18, Marcus på 14 og Nadja på 11.

Jeg er gift med Søren, som er selvstændig.

 

Vi bor lige uden for Vinderslev by på en lille ejendom (Ca. 700 m fra Kjellerupvej/Viborgvej).

Vores hjem er 100% røgfrit og allergivenligt.

 

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent og arbejdede som dette fra 2001 og frem til 2011.

 

Den 1 juni 2011 startede jeg som privat børnepasser, da jeg gennem flere år havde haft en drøm om at arbejde med børn. Jeg valgte at skifte medicindosering, sårpleje og ældreomsorg ud til fordel for et liv med de små poder. Jeg er godkendt af kommunen til at passe 5 børn.

 

Jeg holder virkelig meget af samværet med børn og sætter en stor ære i at være en del af deres liv.

 

Min erfaring som mor gør, at jeg kender alt til de problematikker, der kan opstå i en børnefamilie. Følelserne, der kan komme i klemme, når det vigtigste i ens liv skal afleveres, hvor svært det kan være at få hverdagen til at glide og sikre barnets sundhed og trivsel osv...

 

Jeg tror på, at min tålmodighed, trygge rammer og gode humør er det, der gør netop mig til en god børnepasser.

 

Jeg vil som børnepasser forsøge at hjælpe dig, så dit barns hverdag bliver fyldt med sjov, leg og udfordring. Der er fleksibilitet omkring åbningstider og jeg er lydhør for forslag og ønsker.

 

En hverdag hos mig byder på nærvær og tryghed samt udfordring og kreativitet.

 

Jeg vægter en hverdag med barnet i centrum, hvor udelivet spiller en stor rolle.

 

 

 

 

Om mit hjem:

Her ser du ejendommen, hvor jeg bor og hvor pasningsordningen har til huse. Stuehuset er indrettet således, at pasningsordningen har den ene ende af huset, med indgang, legeværelse og toilet. Dog er der fri adgang til hele underetagen, og børnene bruger hele huset til at lege i.

 

Vi har et stort maskinhus, som rummer værksted, bilgarage og div. landbrugsmaskiner.

 

Desuden er der stalden med køerne og en lille rundbuehal med to heste. Vi har kaniner og udekatte, hvoraf den ene indimellem får killinger.

Min bil er 7 personers og kan derfor let rumme alle børnene. Jeg har autostole til alle.

 

Vi bruger bilen, når vi skal på længere ture, hvis vejret er for dårligt til at cykle eller gå eller hvis vi skal på udflugt.

Vores ladcykel er helt fantastisk. Vi bruger cyklen, når vi skal i gymnastiksalen, på ture, i skoven, til vandet osv. Cyklen giver os frihed og børnene ELSKER at cykle.

 

 Cyklen har monteret anhænger, og jeg har selvfølgelig undersøgt om denne løsning er tilladt ved færdselsstyrelsen og har skriftlig tilladelse herpå.

 

 Cyklen har monteret 4 seler, og hængeren har to seperate sæder med gode seler. Der kan påmonteres ekstra støtte, hvis barnet er helt lille.

 

 Desuden kan hængeren koples fra cyklen, og der kan monteres næsehjul, så hængeren kan bruges som klapvogn. Det er super smart og giver os mulighed for at cykle ud i det blå selvom der er små børn i pasningsordningen.

Legeværelset

Ude: